€ 10 korting op je inschrijving voor Ride for the Roses 

24 juni 2024

Op zondag 29 september 2024 staan we weer aan de start van de Ride for the Roses, hét fietsevenement om versnelling in kankeronderzoek teweeg te brengen. Kom jij ook in actie voor KWF Kankerbestrijding?

Na een succesvolle editie in 2023 komt de Ride for the Roses dit jaar terug naar de bloemenhoofdstad van Nederland! Of je nu een stadsfiets, racefiets of e-bike hebt, er is voor iedereen een geschikte afstand. Tijdens de routes van 25, 50 en 100 kilometer verken je de prachtige omgeving van Amstelland, Haarlemmermeer en de Ronde Venen, met Aalsmeer als start- en eindpunt.

Nieuw: wandelen voor een roos

Dit jaar is extra bijzonder omdat het fietsevenement 25 jaar bestaat. In 1997 startte Lance Armstrong in Amerika met de Ride for the Roses en in 1999 vond de eerste Nederlandse editie plaats in Amsterdam.

Naast de gebruikelijke fietsafstanden is er dit jubileumjaar een nieuw onderdeel: een wandelroute van 15 kilometer. Trek je wandelschoenen aan en geniet van het prachtige kassengebied en de idyllische wateren van het Groene Hart. Wandel mee voor een roos, uit liefde voor een dierbare.

Sluit je aan bij Team Westeinderpas

De Westeinderpas draagt graag een steentje bij aan de Ride for the Roses. Daarom hebben we samen met de organisatie een leuke actie opgezet. Fiets of wandel jij mee met de Ride for the Roses? Schrijf je dan vóór 31 augustus in op onze persoonlijke ticketpagina.

Meedoen is namelijk nog mooier als lid van Team Westeinderpas:

  1. Je krijgt € 10 korting op je inschrijving.
  2. Wij doneren voor elke inschrijving € 1 aan de Ride for the Roses.
  3. En je maakt kans op een van de 10 Westeinderpassen t.w.v. € 20 die we verloten onder de inschrijvers.

Zien we jou aan de start?

Van jong tot oud, van mountainbike tot wandelschoenen, de Ride for the Roses is voor iedereen. Samen trappen en wandelen we niet alleen door de prachtige omgeving van Aalsmeer, maar helpen we ook mee in de strijd tegen kanker. De inschrijving is geopend, dus twijfel niet langer!