Kerstpakkettenactie 2023: doe jij ook mee?

7 december 2023

Het einde van het jaar is alweer bijna hier. December is voor veel mensen de tijd van gezelligheid, warmte en samenzijn. Maar er zijn hier in onze regio ook mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of wat extra waardering verdienen. Die mensen willen we verrassen met een hartverwarmend kerstpakket.

Stichting ANDERS Amstelland en Participe gaan met de hulp van sponsors 100 kerstpakketten samenstellen met producten van lokale ondernemers. Als inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart kun je een ander nomineren voor een kerstpakket, iemand die je een warme kerst gunt.

Maak de kerstpakketten samen met ons nog specialer

De Westeinderpas wil deze mooie actie graag nóg mooier maken. We willen alle ontvangers extra verrassen door een Westeinderpas ter waarde van € 20 en een persoonlijke, handgeschreven kerstkaart aan het kerstpakket toe te voegen. En bij het laatste gedeelte hebben we jouw hulp nodig!

Schrijf een kerstkaart, win een Westeinderpas

We hebben speciaal voor deze actie een leuke kerstkaart ontworpen. Help jij ons om er 100 te schrijven? De kaarten liggen klaar bij:

Aalsmeer:

  • De Stoete
  • Wittebol Wine & Spirits
  • NicO-Optiek
  • Hoofdzaak kappers

Kudelstaart:

  • Die2 Kado

Ga vóór 18 december naar een van deze ondernemers, schrijf een warme kerstgroet en lever de kaart weer in bij de ondernemer. Wij zorgen dat de kerstkaarten, samen met een Westeinderpas, in de kerstpakketten terechtkomen.

Zelf maak je ook kans op een Westeinderpas! Als bedankje verloten we onder alle schrijvers vijf Westeinderpassen ter waarde van € 20. Je krijgt van de ondernemer een kaartje om je in te schrijven voor deze winactie.

Meer informatie over de kerstpakkettenactie

In de regio Amstelland zijn er talloze mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of simpelweg een beetje extra aandacht verdienen. Samen met Participe wil Stichting ANDERS maar liefst 100 kerstpakketten schenken aan inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart.

Lees meer over de kerstpakkettenactie op de website van Stichting ANDERS.