Voorjaarsactie: Koop een bloemetje en krijg een Westeinderpas cadeau

26 april 2024

Het voorjaar is in volle gang! Om ons heen ontwaakt de natuur. De bollenvelden staan in bloei, de bomen krijgen steeds meer groene blaadjes en de lammetjes dartelen in de wei. Lees snel verder voor een fleurige voorjaarsactie die nog meer kleur geeft aan dit seizoen!

Geef kleur aan het voorjaar met de Westeinderpas

De Westeinderpas laat lokale ondernemers bloeien. En deze lente zetten we ook jouw tuin in bloei. Met zaadjes om zelf te planten én een Westeinderpas ter waarde van € 10 om nog meer voorjaarsgevoel in huis te halen. Dit doen we in samenwerking met onze aangesloten lokale bloemisten.

Wat moet je doen?

Besteed jij ten minste € 25 bij Bloemenkiosk Aalsmeer, Bloemsierkunst Peter en Marian Stokman, Desiree Bloemen en Planten, Het Bloemenwinkeltje of Bloembinderij Raymond? Dan krijg je een groeikaartje cadeau. Op dit kaartje staat een unieke code waarmee je een gratis Westeinderpas ter waarde van € 10 kunt aanvragen. Zo kun jij nog meer bloemen of plantjes kopen, voor jezelf of als verrassing voor iemand anders.

We delen in totaal 500 groeikaartjes uit. Op = op!

Laat lokaal bloeien

Heb je de unieke code ingevuld en je Westeinderpas aangevraagd? Dan is het tijd om jouw groene vingers aan het werk te zetten!

Stap 1: Maak het groeikaartje goed nat en kies een mooi plekje uit. Je kunt het kaartje planten in de tuin, maar ook in een potje op je balkon of in de vensterbank. De zaadjes houden van licht en warmte.

Stap 2: Bedek het groeikaartje met een dun laagje aarde. 1 tot 1,5 centimeter is genoeg.

Stap 3: Geef je groeikaartje regelmatig water en natuurlijk liefde.

Stap 4: Geniet van jouw nieuwe plantjes. Na een week zou je al iets moeten zien. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Shoppen, ontspannen en genieten in Aalsmeer en Kudelstaart

Na het invullen van je gegevens op de actiepagina krijg je de Westeinderpas zo snel mogelijk thuisbezorgd. Gebruik de cadeaukaart voor je volgende bloemetje of verras iemand die kleur geeft aan jouw dag.

Meer dan 100 ondernemers uit Aalsmeer en Kudelstaart doen mee met de Westeinderpas. Je hebt volop keuze om de lokale cadeaukaart te besteden: van horeca en winkels tot sport en ontspanning. Bekijk alle deelnemers hier.

De voorjaarsactie voor een gratis Westeinderpas t.w.v. € 10 loopt tot en met 20 juni 2024 of zolang de voorraad strekt.

Doe mee met onze extra online winactie!

Heb je jouw groeikaartje geplant? Doe mee en maak kans op nóg een Westeinderpas.

Zo doe je mee:

1. Maak een foto van het groeiende plantje

2. Deel je foto op Facebook of Instagram

3. Tag de Westeinderpas in jouw post 

Met jouw foto maak je kans op een Westeinderpas t.w.v. € 25.

De winnaar maken we bekend op onze socials. Hou ze de komende tijd dus goed in de gaten.

Volg onze socials