5 keer brood, banket en chocolade met de Westeinderpas

8 maart 2024

De geur van versgebakken brood of een vitrine vol verfijnde gebakjes en kunstwerken van chocolade… Kun jij het weerstaan? Of je nu zin hebt in een zoete traktatie of een hartige snack, met je Westeinderpas smaakt alles nog beter. Ontdek hier de beste bakkers en chocolatiers bij jou in de buurt.

Bakkerij Vooges

Vooges is een echte ambachtelijke bakker waar traditie, kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Elk broodje en gebakje wordt gemaakt met grondstoffen van vaste leveranciers, recepten die al generaties lang meegaan en een hoop liefde. En dat al meer dan 100 jaar! De bakkerij heeft meerdere vestigingen. Met de Westeinderpas winkel je bij Vooges Poldermeesterplein en Zijdstraat.

🐣 Paastip: Het Westeinder paasbrood natuurlijk!

Het Chocopaleis

Het Chocopaleis is echt een lokaal paleisje waar je blij van wordt. Het familiebedrijf is in 2016 opgericht en maakt en verkoopt allerlei lekkernijen vanuit de winkel aan de Ophelialaan: bonbons, truffels, repen en figuren. Ook kun je hier terecht voor luchtige macarons met verrukkelijke vullingen.

🐣 Paastip: De winkel staat vol met fantastische chocoladecreaties: eitjes, schilderijtjes en superleuke paashazen. Een perfect cadeautje voor als je op bezoek gaat tijdens het paasweekend!

De Stoete

Bij lunchroom De Stoete geniet je binnen in de knusse huiskamersfeer of buiten op het zonnige terras van een lekker belegd broodje of kop koffie of thee met wat zoets. Maar je koopt hier ook heerlijke verse broden, gebakjes en koekjes om mee naar huis te nemen.

🐣 Paastip: In de bakkerswinkel vind je naast brood en banket ook heerlijke biologische sapjes en jam. Zo ben je in één keer klaar voor je paasontbijt. 

Martinez Chocolatier

Martinez Chocolatier heeft een lange geschiedenis in de wereld van chocolade. Al sinds 1952 maakt het familiebedrijf smaakvolle creaties met een combinatie van liefde en vakmanschap. Martinez heeft een eigen chocoladefabriek met moderne technologieën, maar er wordt ook nog steeds met de hand ambachtelijke chocolade gemaakt. In de winkel zoek je op je gemak jouw favorieten uit: van figuren tot bonbons en truffels.

🐣 Paastip: De los verpakte chocoladelolly’s in de vorm van een paashaas of kuiken zijn leuk om de kids mee te verrassen tijdens het paasweekend.

Banketbakkerij Tearoom Müller

Het ambachtelijke familiebedrijf Banketbakkerij Tearoom Chocolaterie Müller zit al sinds 1986 in het vak. De winkel aan de Stationsweg heeft een ruim assortiment brood, taart, koek en hartige lekkernijen. Je kunt ook plaatsnemen in de gezellige tearoom of op het terras met een belegd broodje of een gebakje. Wist je dat deze banketbakkerij ook lokale specialiteiten heeft? Probeer eens het Aalsmeers mergpijpje of de Watertoren van melkchocolade.

🐣 Paastip: Het krentenbrood met spijs doet het altijd goed tijdens een paasontbijt of -brunch.

Deel dit artikel op: