Romantische cadeaus voor Valentijnsdag

19 januari 2024

Van stille aanbidders en nieuwe liefdes tot partners die al jarenlang samen zijn, op Valentijnsdag vieren we allemaal de liefde. Een cadeautje is altijd een goede manier om te laten zien dat je om iemand geeft. En deze vijf klassieke cadeaus zijn een schot in de roos op de internationale dag van de liefde.

Chocolade

Chocolatiers zoals Het Chocopaleis en Martinez beginnen al vroeg met de voorbereidingen voor Valentijnsdag en dat is niet voor niets. Chocolade geeft je een geluksgevoel en liefde gaat door de maag. Daarom is chocolade een van de populairste cadeaus op Valentijnsdag. Van hartjesbonbons tot chocoladerepen met ‘ik hou van jou’ erop: het ziet er allemaal uit om op te eten!

Bloemen

Denk je aan Valentijnsdag, dan denk je natuurlijk aan rode rozen. Ze zijn al eeuwenlang het symbool voor liefde en romantiek. En die mooie rode kleur straalt passie uit. De elegante lelie en de vrolijke gerbera zijn twee bloemen die ook heel geschikt zijn om aan je valentijn te geven. Bij Desiree Bloemen en Planten, Bloemenkiosk Aalsmeer, Bloembinderij Raymond of Het Bloemenwinkeltje in Kudelstaart heb je keuze genoeg.

Sieraden

Het valentijnscadeau waar je het langst van geniet: een sieraad. Vanzelfsprekend is een sieraad met hartjes perfect voor Valentijnsdag. Je kunt ook denken aan een gegraveerde hanger of een bedel die verwijst naar een speciaal moment in jullie leven. Kunst Juweliers helpt je om het perfecte sieraad te vinden dat jullie liefde vastlegt.

Parfum

Lekkere geuren hangen samen met goede herinneringen. Geef jij met Valentijnsdag parfum, dan zal je lief bij het gebruiken ervan steeds terugdenken aan het liefdevolle moment waarop je dit cadeau hebt gegeven. Hulp nodig bij het vinden van het perfecte geurtje? Loop eens binnen bij een DA Drogisterij of Etos bij jou in de buurt.

Kaart

Een valentijnskaart is misschien wel het meest romantische cadeau van allemaal. Het gaat tenslotte allemaal om de gedachte en waardering. Zoek de beste kaart uit bij Bruna Aalsmeer en schrijf er een persoonlijke boodschap op, dan voelt jouw valentijn zich zeker geliefd. Natuurlijk zijn kaarten ook de perfecte manier om iemand anoniem de liefde te verklaren!