10 cadeautips voor Moederdag

11 april 2024

Het is bijna Moederdag. Heb jij al een mooi cadeau voor de liefste moeder, schoonmoeder, grootmoeder of andere moeder in jouw leven? Of ze nu houdt van bloemen, iets lekkers of iets leuks om te doen, hier zijn tien tips om je moeder mee te verrassen op haar dag.

1: Wellness cadeautje

Geef je moeder een behandeling bij Voetverzorging De Bloem cadeau. Mooi op tijd voor het sandalenseizoen! Een ervaren specialist zorgt ervoor dat ze met verzorgde voeten de zomer in gaat.

2: Avontuurlijk uitje

Ga met je moeder en de rest van de familie op avontuur. Van lasergamen tot escape rooms en puzzelspellen op het water, Turf Aalsmeer heeft alle ingrediënten voor een geweldig uitje.

3: Fleurig cadeau

Met bloemen zit je altijd goed op Moederdag. Een mooi boeket in een unieke vaas of een gezellig plantje, bij Bloemsierkunst Peter en Marian Stokman vind je zeker een cadeau om je moeder mee op te fleuren.

4: Zonnebril

Zet je moeder in het zonnetje met een stijlvolle zonnebril. Bij Die2 Kado shop je verschillende modellen en kleuren. Kies er een in de stijl van je moeder en laat haar de hele zomer stralen.

5: Rosé-tijd

De voorjaarsfavoriet van veel moeders: een goed glas rosé. Koop een mooie fles bij Wittebol Wine & Spirits en proost samen op een fijne Moederdag.

6: Tijdschrift

Met haar favoriete tijdschrift kan ze genieten van een momentje ontspanning op de bank of in de tuin. Je kunt ook een abonnement cadeau doen om er een terugkerend relaxmomentje van te maken!

7: Chocolade

Verras je moeder met een van de smakelijke moederdagcreaties van Het Chocopaleis. Ze zijn bijna te mooi om op te eten. Bijna, want de chocolade is ook ontzettend lekker!

8: Trakteer op taart

Ga samen een taartje eten bij Het Tuinhuis in Aalsmeer. Ondertussen kun je gezellig bijkletsen en kijken naar de voorbij varende bootjes.

9: Zomerse tas

Geef je moeder haar nieuwe lievelingstas. Met een tas uit de zomercollectie van Stijl & Meer gaat ze stralend over straat. Handig voor de strandspullen, maar ook voor de sportspullen, de boodschappen of iets anders.

10: De Westeinderpas

Wil je je moeder liever zelf laten kiezen? Dat kan met de Westeinderpas. De lokale cadeaukaart geeft haar alle vrijheid om een moederdagcadeau naar wens uit te kiezen. Koop de Westeinderpas hier.