Back to school: klaar voor het nieuwe schooljaar

15 augustus 2024

Het nieuwe schooljaar komt eraan en dat betekent dat het tijd is om in de schoolmodus te komen. Dus berg je strandlaken maar op, stof je rugtas af en maak je klaar voor het nieuwe schooljaar. Met je Westeinderpas kun je lokaal al je back to school-benodigdheden op je lijstje afvinken.

Alles voor een vliegende start

Back to school-shoppen begint natuurlijk bij Bruna. Hier vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid aan het schooljaar te beginnen. Van Barbie tot Formule 1, er zijn agenda’s voor elke smaak. Ook je schriften, schrijfwaren, woordenboeken en atlas koop je bij Bruna. Ga langs bij Bruna Aalsmeer in de Zijdstraat om al je schoolspullen in te slaan.

Nieuwe vrienden maken

Een vriendenboekje is een leuk cadeautje voor jouw kind om de zomervakantie mee af te sluiten. Laat alle klasgenootjes erin schrijven om ze niet alleen beter te leren kennen, maar ook een mooie herinnering aan het schooljaar te maken.

Studio Pets heeft prachtige vriendenboekjes voor dierenliefhebbers, met op elke pagina een leuke puppy of kitten. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen, zijn er ook pennen, notitieboeken en meer schrijfspullen die elke schooldag opvrolijken.

Printwerk altijd in orde

De vloek van printers: de inkt is altijd op wanneer je een belangrijk document moet printen. Gelukkig is er dan Total Copy Service voor al je kopieer- en drukwerk. Haal nieuwe inktcartridges en papier of laat je werk daar afdrukken. Het maakt niet uit of je nu een los printje nodig hebt of een ingebonden verslag. Daarnaast biedt deze winkel een divers assortiment kantoor- en computerartikelen die je kunnen ondersteunen bij je school of studie.

Met de Westeinderpas steun je niet alleen lokale ondernemers, maar geef je ook jezelf een goede start. Bezoek deze lokale winkels en maak jouw back to school-voorbereidingen een stuk makkelijker en leuker.