Feest bij Westeinderpas: On the Rock is de 100e deelnemer!

4 december 2023

Een smaakvolle mijlpaal voor de Westeinderpas: de 100e ondernemer heeft zich aangesloten! On the Rock gaat de boeken in als nummer 100. Het restaurant op het Surfeiland is geliefd onder bezoekers uit de regio en daarbuiten, en daarmee echt een aanwinst voor de Westeinderpas.

Naast het prachtige uitzicht over de Westeinderplassen geniet je bij On the Rock van Franse gerechten met een internationale en moderne twist, zoals coquilles, ravioli met Parmezaan beurre blanc of parfait met amandel. Je kunt hier heerlijk lunchen, dineren of borrelen. Daarnaast is On the Rock een mooie bestemming voor vergaderingen, feestjes en bruiloften.

Wethouder feliciteert On the Rock

Deze mijlpaal wilden we niet zomaar voorbij laten gaan. Gelukkig was de gemeente Aalsmeer het daarmee eens! Donderdag 30 november kwam wethouder Sven Spaargaren speciaal langs om zijn felicitaties over te brengen. Merel Meijer van On the Rock nam een bosje bloemen in ontvangst tijdens dit feestelijke moment.

Op naar 150

Dankzij het enthousiasme van de lokale ondernemers is de Westeinderpas in slechts vier maanden tijd al een enorm veelzijdige cadeaukaart geworden en een goede afspiegeling van onze veelzijdige gemeente. Natuurlijk stoppen we niet bij de 100. We gaan meteen door om de Westeinderpas steeds leuker te maken. Op naar de 150! 

Heb jij de nieuwste deelnemers al ontdekt? Bekijk hier alle aangesloten ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart.

Of ben je een ondernemer en doe je nog niet mee? Ontdek de voordelen van de Westeinderpas voor jouw bedrijf en meld je nu aan.