Oktober woonmaand: inspiratie voor je interieur

23 september 2024

Oktober woonmaand is het moment om nieuwe inspiratie op te doen voor je interieur. Deze maand draait alles om warmte en gezelligheid. Het is tijd om jouw huis klaar te maken voor de koude en donkere maanden.

Of je nu kiest voor een subtiele najaarssfeer met de juiste accessoires of groots uitpakt met een complete make-over van je woonkamer, bij onze lokale woon- en interieurwinkels vind je alles wat je nodig hebt. Ontdek hier drie woontrends voor het najaar en shop je favoriete items gemakkelijk met de Westeinderpas.

Vintage vibes

Duurzaamheid blijft een belangrijke rol spelen, ook in de huiskamer. Steeds meer mensen kiezen voor hergebruiken, restaureren en tweedehands shoppen. Met je cadeaukaart kun je bijvoorbeeld investeren in een statement meubelstuk van Amsterdam Vintage Style. Een geüpcycled antiek meubel voegt echt iets bijzonders toe aan je huis.

Textuur als eyecatcher

In het najaar staan texturen centraal. Zachte materialen en rijke stoffen maken jouw interieur knus en uitnodigend. Bovendien zorgen ze voor een luxueuze uitstraling. Bij Den Ouden Goemans vind je vloerkleden in allerlei kleuren, patronen en maten. Ook koop je hier gordijnen die niet alleen helemaal passen bij je woonstijl, maar ook nog eens de gure herfstwind tegenhouden.

Sfeerverlichting

Niets voelt zo ongezellig als thuiskomen in een donker huis. Nu de dagen korter zijn, is goede verlichting een must. Van een gezelschapsspelletje aan tafel tot een goed boek op de bank, je behoefte aan licht verandert met het moment.

Ontdek bij Electro World Hartelust slimme verlichting die met je mee verandert. Denk bijvoorbeeld aan een dimmer of smart lampen die je kunt instellen op verschillende kleuren en tijdstippen. Zo zorg je altijd voor de juiste sfeer in je huis.

Oktober woonmaand aanbiedingen

Veel woonwinkels pakken in oktober woonmaand uit met mooie aanbiedingen en nieuwe collecties. Als je toch toe bent aan wat nieuws in je huis, is dit het moment. Houd je favoriete winkels goed in de gaten en houd je Westeinderpas bij de hand!