Support, Score & Shop bij FC Aalsmeer met de Westeinderpas

25 januari 2024

De Westeinderpas trapt het nieuwe jaar af met een nieuwe actie, dit keer in samenwerking met FC Aalsmeer. Leden en bezoekers van de vereniging maken tot het einde van het seizoen maandelijks én tijdens de thuiswedstrijden van Zaterdag 1 kans op een Westeinderpas.

Support jouw club en win

Voor FC Aalsmeer zit de winterstop er weer op. We kunnen dus weer lekker op het veld of langs de lijn staan. Kom je spelen of jouw team supporten, loop dan ook even de kantine in om deel te nemen aan de speciale winactie van de Westeinderpas.

Van januari tot en met mei wordt er elke maand een Westeinderpas ter waarde van € 100 weggegeven. In de kantine van FC Aalsmeer staan tafeldisplays met een QR-code. Scan deze code en geef eenmalig je e-mailadres op. Je maakt dan elke maand kans op een cadeaukaart.

FC Aalsmeer Westeinderpas seizoensactie 2024

Verloting op zaterdagen

Er zijn gedurende de rest van het voetbalseizoen nog meer cadeaukaarten te winnen. Op de dagen dat Zaterdag 1 thuis speelt, organiseert FC Aalsmeer verlotingen met mooie prijzen. Een van die prijzen is een Westeinderpas ter waarde van € 25.

Met nog acht thuiswedstrijden te gaan in dit voetbalseizoen, maak je dus nog volop kans. De eerstvolgende thuiswedstrijd wordt op 27 januari gespeeld tegen BFC 1.

Westeinderpas Man of the Match

Het echte werk gebeurt natuurlijk op het veld en in de tweede seizoenshelft staat er nog een hoop op het spel. Daarom wil de Westeinderpas de spelers van Zaterdag 1 niet overslaan. Bij elke thuiswedstrijd wordt de Man of the Match gesponsord door de Westeinderpas.

Westeinderpas in kantine FC Aalsmeer

De lokale cadeaukaart die afgelopen zomer is gelanceerd, is inmiddels al bij ruim 100 ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart in te wisselen. Winnaars kunnen met hun Westeinderpas lokaal winkelen, eten, drinken, ontspannen, sporten en genieten, en zo de lokale ondernemers steunen.

Nieuw dit jaar is dat ook de kantine van FC Aalsmeer de cadeaukaart binnenkort als betaalmiddel accepteert. De vereniging is een plek waar sport en gezelligheid samenkomen voor de ruim 1200 leden en hun toeschouwers. Met de Westeinderpas kunnen zij straks dus ook deze lokale favoriet steunen.