Op wereldreis door Aalsmeer

9 juli 2024

Vier je vakantie in je eigen woonplaats. Met deze shoppingroute maak je een complete wereldreis, gewoon in Aalsmeer. Laat je verrassen door internationale ervaringen, smaken en verhalen bij de lokale stops van deze route. Goede reis!

📍5 stops 🥾1 km 🕒15 min

Vesla Pani eten dumpling-deeg aardbei zoet

Vesela Pani

📍Zijdstraat 1

De reis begint in de Zijdstraat waar Vesela Pani is gevestigd. Hier maak je kennis met een gevarieerd aanbod aan zoete en hartige delicatessen uit Oekraïne en Oost-Europa. Proef de verschillende soorten dumplings, gevulde pannenkoeken, aardappelbeignets en nog veel meer.

Vesela Pani ➡️

Artikelen, schalen en glazen op tafel

Stijl & Meer

📍Zijdstraat 14

Van Oost-Europa reizen we door naar het zonnige Ibiza. Bij Stijl & Meer kleed je jezelf en je huis aan in die heerlijke Ibiza-stijl. Van kleurrijke kussens en schelpenvazen tot Ibiza-jurken en strandtassen, hier heb je binnen no-time het vakantiegevoel te pakken.

Stijl & Meer ➡️

Wereldwinkel Aalsmeer nepal maker man voor winkel

Wereldwinkel Aalsmeer

📍Zijdstraat 15

Laat je vervolgens verrassen door de wereldse levensmiddelen, cadeaus en accessoires bij Wereldwinkel Aalsmeer. Hier vind je een wisselend assortiment van kleine producenten van over de hele wereld, zoals Tunesisch aardewerk of vazen uit Indonesië.

Wereldwinkel Aalsmeer ➡️

Bruna Aalsmeer interieur boeken op de muur

Bruna Aalsmeer

📍 Zijdstraat 45

Stap je binnen bij de boekenwinkel, dan betreed je een wereld aan mogelijkheden. Of je nu een reisgids zoekt om je volgende trip te plannen, een kookboek om internationale keukens uit te proberen of een meeslepende roman die zich afspeelt in een ver oord, bij Bruna Aalsmeer ligt altijd een nieuw avontuur op je te wachten.

Bruna Aalsmeer ➡️

Brasserie de Haven kip broodje

Brasserie de Haven

📍 Uiterweg 27a

Vanuit de Zijdstraat maken we een korte wandeling naar Azië in Aalsmeer. Aan de oevers van de Kleine Poel biedt Brasserie de Haven de perfecte plek om bij te komen van je wereldreis. Geniet in een bijzondere omgeving van Aziatisch georiënteerde gerechten en een aparte sushikeuken.

Brasserie de Haven ➡️