Veel gestelde vragen

Algemeen

 

Heb je een vraag waarop het antwoord niet te vinden is? Dan kun je contact met ons opnemen via mail: [email protected] of telefoon: 088 – 538 70 97. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.

 

Westeinderpas heeft op de achterzijde een unieke kaartnummer, een barcode en een magneetstrip. Hiermee kun je bij de aangesloten ondernemers betalen. Laat de barcode scannen of gebruik de magneetstrip bij de pinterminal.

Je kunt het bedrag op je lokale cadeaukaart in één keer besteden bij een aangesloten lokale winkel of zaak. Maar het is ook mogelijk om meerdere keren te betalen en dus bij verschillende aangesloten winkels of zaken jouw Westeinderpas gebruiken. 

Altijd handig om voordat je gaat betalen met de lokale cadeaukaart te weten hoeveel je saldo is. Je kunt namelijk bij de lokale ondernemers aangeven hoeveel je met Westeinderpas wilt betalen. En het eventuele overige bedrag op een andere manier afrekenen.

Het tegoed op Westeinderpas is twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Koop je Westeinderpas via de website, dan ontvang je deze binnen enkele dagen na het afronden van de transactie met iDeal op het door jou opgegeven postadres. In je mail krijg je een bevestiging van je aankoop. Check voor de zekerheid ook je spamfolder als deze mail niet is ontvangen.

Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact op met ons serviceteam. Dat kan via [email protected] of 088 538 7097. De klantenservice is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Westeinderpas is dé lokale cadeaukaart voor de gemeente Aalsmeer. Super leuk om te krijgen en te geven. 

Kijk hier voor een overzicht van de verkooppunten Westinderpas. Je kunt Westeinderpas ook online kopen
Links moeten aangepast worden naar Westeinderpas

Westeinderpas is gericht op het supporten van lokale ondernemers. Met de lokale cadeaukaart kun je zelf kiezen uit meer dan 1001 cadeaus of activiteiten bij heel veel diverse lokale ondernemers.

Ontdek hier link moet worden aangepast waar je met de Westeinderpas kunt gaan winkelen, eten, drinken, sporten, ontspannen of je laten verzorgen.

Landelijke (online) cadeaukaarten zijn populair om als cadeau te geven met verjaardagen en in de december feestmaand. Winkeliers en (horeca)zaken in gemeente Aalsmeer kunnen (bijna) niet profiteren van deze 18 miljoen business. Zonde!

Met de lokale cadeaukaart (Westeinderpas) steun je lokale winkels, horeca en zaken.

De Westeinderpas is een  lokaal initiatief van de Vereniging van Amstelveens Detaillisten (VAD) en Groupcard BV. Groupcard BV faciliteert al ruim 10 jaar lokale cadeaukaarten in 70-tal gemeenten. Met als doel om meer geld rond te laten gaan in de regio, lokaal besteden leuker te maken en lokale verenigingen en goede doelen te steunen.

Met Westeinderpas lanceren wij een lokale cadeaukaart in gemeente Aalsmeer, omdat er jaarlijks 18 Miljoen euro wegvloeit naar online bestedingen en landelijke cadeaukaarten. Met Westeinderpas willen we het lokale besteden leuker maken en daarmee een gedeelte van het wegvloeiende geld terughalen en laten circuleren tussen ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties in gemeente Aalsmeer (en omstreken).