De Westeinderpas viert éénjarig jubileum in Aalsmeer en Kudelstaart

15 juli 2024

Een jaar van lokaal winkelen en genieten

Op 19 juli vieren we een bijzondere mijlpaal: de eerste verjaardag van de Westeinderpas! De lokale cadeaukaart van Aalsmeer en Kudelstaart is intussen een welkome toevoeging aan elke portemonnee. Met deze pas in de hand winkel je namelijk niet alleen lokaal, maar ondersteun je tegelijkertijd de lokale economie.

Ruim 100 bestedingsmogelijkheden 

Het afgelopen jaar hebben duizenden inwoners de Westeinderpas gekocht of cadeau gegeven. Hij is gebruikt om mee te shoppen, eten, drinken, ontspannen en meer. De kaart besteden kan namelijk al bij meer dan 100 lokale ondernemingen. Van eetgelegenheden, modewinkels tot wellness en persoonlijke verzorging.

Positieve impact en samenwerkingen

De Westeinderpas gaat verder dan alleen het ondersteunen van lokale ondernemers. We zijn trots op onze samenwerking met Stichting ANDERS Amstelland en lokale sportverenigingen zoals TV All Out en FC Aalsmeer. Daarnaast hebben we met veel plezier als sponsor bijgedragen aan evenementen zoals de Ride for the Roses, veiling Kudelstaart voor Kudelstaart, de Pramenrace en de feestweek in Aalsmeer. En dat is nog niet alles! We hebben ook veel inwoners verrast en blij gemaakt met leuke acties en prijzen.

Klaar voor de toekomst

Maar we kijken niet alleen terug; we kijken ook vooruit. In de komende periode breiden we het aantal locaties waar de Westeinderpas gebruikt kan worden verder uit. We hebben nieuwe acties in petto voor inwoners en we blijven actief zoeken naar mogelijkheden om deel te nemen aan lokale evenementen.

Ontdek de Westeinderpas

Benieuwd naar de Westeinderpas? Deze lokale cadeaukaart is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten in Aalsmeer en Kudelstaart en is online te koop